ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
18 Октомври 2018
Всеки, който е харесал фейсбук страницата на „Планинария“, може да закупи до 20 часа на 27 октомври 2018 г.. талон за двудневен курс по оцеляване в природата на цена от 78 лв. Талонът може да се използва от вас или да бъде подарък за ваш прия...
26 Септември 2018
Суровите планини на остров Крит са били истинско предизвикателство за фашистките агресори през Втората световна война. Истински легенди се носят за критяните от съпротивата, които правели огромни нощни преходи през сипеестите склонове и скалист...


ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ

1
ден

ИМА СВОБОДНИ МЕСТА
Планински водач: Атанас Стоилов

В тази екскурзия ще поемем по панорамен планински маршрут в Стара планина. Изкачването на скалистия и обзорен връх Тодорини кукли е леко и приятно, а прехода по билото на Кознишкия дял ще ни дари с много гледки към морето от старопланински върхове! Спускаме се на юг от върха, за да навлезем в едно от най-загадъчните места в българските планини - северната граница на Понор. Изчезващи реки, истински лабиринт от върхове и долини! Водачът ще Ви разкрие тайната на това уникално място!

Всеки участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените български планини и десетте най-високи върха на Балканите.

ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ
  • ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ
  • ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ
  • ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ
  • ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ
  • ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ
  • ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ - ВРЪХ ТОДОРИНИ КУКЛИ

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: на сайта или на телефони 0877 3000 12 и 0877 3000 16


СРЕЩА НА ГРУПАТА: 8,00 часа на паркинга пред метростанция "Обеля"

ПЕШЕХОДНИ ПРЕХОДИ: около 7 часа
ТЕРЕН: открити планински била, широколистни и смесени гори, горски пътища и пътеки, 
НАДМОРСКА ВИСОЧИНА: 1200 - 1785 м.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач, снегоходки (при подходяща снежна покривка)
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: транспорт, застраховка, храна

ТРАНСПОРТ: Пътува се с лични автомобили. Моля, при подаване на заявка за участие, напишете в полето "допълнителна информация" дали разполагате със собствен автомобил или не. При нужда ние ще се свържем с Вас за детайли.

ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Пътуване до района на хижа Петрохан. Пешеходен преход по билото на дела Козница, с изкачване на връх Тодорини кукли (1785,2 м). Спускане към загадъчните северничасти на Понор и преход за запознаване с тяхната уникална природа. Пътуване до град София - прогнозно пристигане - около 20 часа.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
 Документ за самоличност.