ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
18 Декември 2017
По традиция, на финалният планински маршрут за годината "Планинария" обявява своите ВИП-КЛИЕНТИ. Вечерта на 17 декември 2017 година, след здрав планински преход и в очакване на големия сняг, в ресторанта на уютния планински хотел бяха обявени ...
10 Август 2017
Издателство "Домино" представи на пазара книга с подбрани маршрути, подходящи за семеен туризъм. Автор на книгата е нашият планински водач и инструктор по оцеляване Момчил Цветанов. Това е втората негова книга, след изключително успешна...


Непознати върхове
ЗДРАВЧИ КАМЪК

1
ден
ИМА СВОБОДНИ МЕСТА
ТРАНСПОРТ: пътува се с удобен обществен транспорт - влак или при желание - с личен автомобил
ЗАПЛАЩАНЕ: възможно е заплащане на място след заявка за участие
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: през сайта или на телефон 0877 3000 12

Здравчи камък е панорамен връх, извисяващ своята скалиста площадка над околните гористи била. От нея се разкрива гледка към старопланинските дялове Ржана, Понор, Голема и Мала планина.

Ще изкачим върха по плавен маршрут, а ще се спуснем по било от което погледът ни ще грабнат Витоша и Рила, издигащи се отвъд Софийското поле. За обяд ще отпочинем в горски заслон, където ще напалим печката и ще направим горски чай или кафе!


СРЕЩА НА ГРУПАТА: 9,00 часа пред гише информация на Централна жп гара София.

ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Момчил Цветанов

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: разходите за транспорт

ДЕТАЙЛИ ЗА ТРАНСПОРТ: Пътува се с обществен транспорт - влак и автобус, като цената на всички транспортни разходи е 5-6 лв. Има възможност за пътуване и с лични автомобили.

КНИЖКА "ПЛАНИНСКИ КОЛЕКЦИИ"
Всеки нов участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените планини и върхове. Повече за тези колекции, може да научите в сайта - меню "Планински колекции".

Непознати върхове<br>
ЗДРАВЧИ КАМЪК - Непознати върхове<br>
ЗДРАВЧИ КАМЪК
  • Непознати върхове<br>
ЗДРАВЧИ КАМЪК - Непознати върхове<br>
ЗДРАВЧИ КАМЪК

ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Пътуване с обществен транспорт до Софийска планина. Пешеходен преход за изкачване на връх Здравчи камък (1015 м). Време за обяд с чай или кафе в горски заслон. Възможност за посещение на Кътинските пирамиди. Пътуване с обществен транспорт до град София. Прогнозно прибиране - около 18,30 часа.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Документ за самоличност.