ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
05 Декември 2018
Какъв по-хубав новогодишен подарък от едно приключение Традиционно преди всяка Коледа и Нова година „Планинария“ Ви дава изключителната възможност да направите подарък на близките си на преференциални цени. От 6 до 28 декември 2018 г...
18 Октомври 2018
Всеки, който е харесал фейсбук страницата на „Планинария“, може да закупи до 20 часа на 27 октомври 2018 г.. талон за двудневен курс по оцеляване в природата на цена от 78 лв. Талонът може да се използва от вас или да бъде подарък за ваш прия...


СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ

2
дни
НЯМА ПОВЕЧЕ СВОБОДНИ МЕСТА.
Благодарим Ви за доверието!

ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Атанас Стоилов

ТРАНСПОРТ: пътува се с туристически автобус и удобен обществен транспорт
ЗАПЛАЩАНЕ: заплащане на място след заявка за участие
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: през сайта или на телефон 0877 3000 12

Маршрут, съчетаваш изкачване на един от емблематичните пирински върхове - Синаница (2516 м) и достигане на Муратов връх (2669 м) по атрактивният северен ръб.

Предстои ни да преминем по синанишкото разклонение на основното пиринско било, което е вододел между реките Влахина и Санданска Бистрица. Това ще ни позволи да погледнем от един по различен ъгъл мраморното било на Пирин.
След като достигнем мястото за нощувка - хижа Синаница, ще изкачим красивия връх Синаница, с неговият характерен резцепен вид, което е повод да бъде наричан и Разцепения връх.ОТПЪТУВАНЕ НА ГРУПАТА: 7,15 часа от паркинга на магазин "БИЛА" над метростанция "Люлин"

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач, превоз с лицензиран транспорт до хижа Вихрен

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: нощувка в хижа Синаница, транспорт от хижа Яне Сандански до София, храна и застраховка

ДЕТАЙЛИ ЗА ТРАНСПОРТ: пътува се с лицензиран транспорт - туристически автобус до хижа Вихрен и с удобен обществен транспорт до София

КНИЖКА "ПЛАНИНСКИ КОЛЕКЦИИ" Всеки нов участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените планини и върхове. Повече за тези колекции, може да научите в сайта - меню "Планински колекции".

СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ - СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ
  • СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ - СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ
  • СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ - СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ
  • СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ - СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ
  • СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ - СИНАНИЦА и северния ръб на МУРАТОВ ВРЪХ

ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Пътуване до хижа Винрен. Пешеходен преход до Влахински превал и изкачване на Муратов връх по северния ръб. Преход до хижа Синаница, където се настаняваме и след кратка почивка потегляме към връх Синаница. Нощувка в хижата.

2 ДЕН
След закуска се спускаме към хижа Яне Сандански, където ще обядваме. Следва придвижване с транспорт до гр. Сандански и пътуване до София. Прогнозно прибиране в София - 19 часа.