ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
05 Юни 2018
Под заглавието "Подземна магия", екипът на "Планинария" започва реализирането на редица маршрути до подходящи за посещение от туристи неблагоустроени пещери. Идеята за такива маршрути се зародила по време на тридневния приключенски маршрут ср...
23 Април 2018
Мистериозната крепост "Серсемкале" грабва въображението на любителите на древната история и приключенията! Загадъчно разположена в най-трудно достъпната част на дивата долина на река Мътивир, крепостта вероятно е свързвала тракийската низина с ...


БЪНДЕРИШКИ ЧУКАР

1
ден
ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Момчил Цветанов

ТРАНСПОРТ: пътува се с туристически автобус
ЗАПЛАЩАНЕ: възможно е заплащане на място след заявка за участие
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: през сайта или на телефон 0877 3000 12

Маршрут, предлагаш изкачване на най-високия връх на централното гранитно било на Пирин – Бъндеришки чукар (2732 м), допълнено със страхотни гледки към красивите върхове на северен Пирин и циркуса на бъндеришките езера.ОТПЪТУВАНЕ НА ГРУПАТА: 7.15 от паркинга на магазин "БИЛА" над метростанция "Люлин"

ПРЕХОДИ: 6-8 часа за деня
ТЕРЕН: планински пътеки и отделни скалисти пасажи

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач, превоз с лицензиран транспорт
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: храна, застраховка


Всеки участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените български планини и десетте най-високи върха на Балканите.

БЪНДЕРИШКИ ЧУКАР - БЪНДЕРИШКИ ЧУКАР
  • БЪНДЕРИШКИ ЧУКАР - БЪНДЕРИШКИ ЧУКАР

ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Oтпътуване за Пирин планина. Пешеходен преход за изкачване на връх Бъндеришки. Прибиране през бъндеришкия езерен циркус към хижа Вихрен. Отпътуване за град София. Прогнозно пристигане около 22,00 часа.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Документ за самоличност.