ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
10 Август 2017
Издателство "Домино" представи на пазара книга с подбрани маршрути, подходящи за семеен туризъм. Автор на книгата е нашият планински водач и инструктор по оцеляване Момчил Цветанов. Това е втората негова книга, след изключително успешна...
12 Юли 2017
С огромно удоволствие екипът на "Планинария" честити на Александър Янакиев изкачването на всичките 39 български планини! Сашо е вторият поред наш клиент, който достига заветната цифра. Изкачването на толкова много планини е едно незабравимо пътешествие...


Българските планини
ОГРАЖДЕН

2
дниПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Атанас Стоилов

ТРАНСПОРТ: пътува се с лични автомобили (виж детайлите)
ЗАПЛАЩАНЕ: предварително заплащане (виж детайлите)
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: през сайта или на телефон 0877 3000 12

Планината Огражден е разположена от двете страни на българо-македонската граница. В тази екскурзия ще изкачим най-високите върхове на българска територия - Билска чука (1644 м) и панорамния Маркови кладенци (1523 м)!


СРЕЩА НА ГРУПАТА: 8,00 часа на паркинга пред магазин "БИЛА" над метростнция "Люлин"

ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Атанас Стоилов

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач, нужната екипировка за бивакуване
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: храна и транспорт

ДЕТАЙЛИ ЗА ТРАНСПОРТ: пътува се с лични автомобили, като е възможно участниците да се комбинират и да делят разходите за гориво. За повече информация: тел. +359 877 3000 12

ДЕТАЙЛИ ЗА НОЩУВКАТА: Нощувката е на палатки, като "Планинария" осигурява на всеки участник място в двуместна, двуслойна, дишаща палатка с шалте и спален чувал, чиито параметри са съобразени с температурите в района и сезона. Ползването на собствена бивачна екипировка не намалява цената на екскурзията и трябва да бъде обявено предварително в заявката за участие или на телефон 0877 3000 12.

ДЕТАЙЛИ ЗА ПЛАЩАНЕТО: Трябва предварително да заплатите цялата сума за екскурзията в брой или по банков път на банковата сметка на "Планинария" - IBAN - BG68 CECB 9790 10C7 2206 00; BIC - CECBBGSF; при Централна кооперативна банка, получател: ''ПЛАНИНАРИЯ'' ЕООД. Като основание за плащане запишете "Огражден"

КНИЖКА "ПЛАНИНСКИ КОЛЕКЦИИ"
Всеки нов участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените планини и върхове. Повече за тези колекции, може да научите в сайта - меню "Планински колекции".

Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН - Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН
  • Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН - Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН
  • Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН - Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН
  • Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН - Българските 
планини<br>
ОГРАЖДЕН
 
ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Пътуване до планината Огражден. Пешеходен преход за изкачване на върховете Билска чука и Маркови кладенци. Нощувка на палатки с вечеря на лагерен огън.

2 ДЕН
В този ден желаещите могат да направят един кратък и лесен, но много атрактивен преход по ръба на кратера на изгасналият преди десетки милиони години вулкан, наричан днес "Кожух планина". Пътуване до град София.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Документ за самоличност.