ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
10 Август 2017
Издателство "Домино" представи на пазара книга с подбрани маршрути, подходящи за семеен туризъм. Автор на книгата е нашият планински водач и инструктор по оцеляване Момчил Цветанов. Това е втората негова книга, след изключително успешна...
12 Юли 2017
С огромно удоволствие екипът на "Планинария" честити на Александър Янакиев изкачването на всичките 39 български планини! Сашо е вторият поред наш клиент, който достига заветната цифра. Изкачването на толкова много планини е едно незабравимо пътешествие...


Българските планини
БЕЛАСИЦА

3
дниЗАПИСВАНИЯТА ЗА ТОЗИ МАРШРУТ СА ПРИКЛЮЧИЛИ!

ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Диляна Христова
ТРАНСПОРТ: пътува се с лични автомобили с възможност за поделяне на разходите (виж детайлите)
ЗАПЛАЩАНЕ: предварително заплащане (виж детайлите)
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: през сайта или на телефон 0877 3000 12
ВАЖНО: За прехода се изисква разрешение от "Гранична полиция"! КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ - 12 часа в ЧЕТВЪРТЪК (в седмицата на тръгване)

Впечатляващата осанка на тази планина се издига на почти два километра височина над долината на река Струмешница и езерото Керкини. Тясно ветровито било, оголени върхове и разбира се прекрасни панорами на всички посоки. Това е Беласица. Последната от планините над 2000 метра в България, но същевременно една от най-суровите! Изкачването на връх Радомир често е свързано с бурни ветрове, но гледките от острото планинско било си заслужават усилията!


СРЕЩА НА ГРУПАТА: 14,00 часа на паркинга на магазин "БИЛА" до метростанция "Люлин"

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач, ползване на снегоходки (при наличие на подходяща снежна покривка)
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: храна (на свободна консумация), нощувки (заплащат се на място - около 12 лв на нощувка в хижа "Конгур"), застраховка, транспорт


ДЕТАЙЛИ ЗА ПЛАЩАНЕТО: нужно е предварително заплащане на цялата сума в брой или по банков път. Банкова сметка: IBAN - BG68 CECB 9790 10C7 2206 00; BIC - CECBBGSF; получател: ''ПЛАНИНАРИЯ'' ЕООД. Основание за плащане: БЕЛАСИЦА. ДЕТАЙЛИ ЗА ТРАНСПОРТ: Пътува се с лични автомобили, като има възможност да пътувате с други участници и да разделите разходите за гориво. Моля, при подаване на заявка за участие, напишете в полето "допълнителна информация" дали ще разполагате със собствен автомобил и желаете ли да бъде предвидено хранене на хижа Конгур за вас. При нужда ще се свържем с Вас за детайли.

ПЕШЕХОДНИ ПРЕХОДИ: около 8-9 часа за деня на изкачването ТЕРЕН: снежни планински била, участъци през заснежени гори
НАДМОРСКА ВИСОЧИНА: 1300-2000 метра

Всеки участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените български планини и десетте най-високи върха на Балканите.

Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА - Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА
  • Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА - Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА
  • Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА - Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА
  • Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА - Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА
  • Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА - Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА
  • Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА - Българските 
планини<br>
БЕЛАСИЦА

ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Пътуване до планината Беласица. Преход до хижа Конгур. Настаняване и нощувка. Нощувката и храненето в хижа Конгур не са част от услугите ни и се заплащат индивидуално от всеки участник на място.

2 ДЕН
Преход в планината с изкачване на връх Радомир. Нощувка. Нощувката и храненето в хижа Конгур не са част от услугите ни и се заплащат индивидуално от всеки участник на място.

3 ДЕН
Пешеходен преход до хижа Беласица. Възможност за посещение на Рупите и преминаване по ръба на кратера на изгасналия преди милиони години вулкан! Пътуване до град София.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Документ за самоличност - ДА СЕ НОСИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!