ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
ПРАЗНИКЪТ НА "ПЛАНИНАРИЯ" ЩЕ БЪДЕ НА 13 ЯНУАРИ!
ПРАЗНИКЪТ НА
"Планинария" кани своите приятели на традиционният вече празник послучай сезон 2014! Празникът ще се проведе на 13 януари 2014 година от 19,00 часа в Стрелкови клуб "Левски".

Програмата ще започне с официалното обявяване на ВИП- клиентите за 2014 година и на първите участници, завършили курса по оцеляване на "Планинария".

Участниците с най-много екскурзии за 2013 година ще получат награди от "Планинария", а любителите на екшъна ще могат да участват в традиционния турнир по стрелба, организиран от фирмата и стрелковия клуб.

Всички любители на българските планини ще могат да поставят в книжките "Планински колекции" печати на изкачените планини и на колекцията "Топ 10 на Балканите"

На празника да бъде представена и дългоочакваната книга "Българските планини", издание на престижната фирма "Домино", чийто автор е планинския водач на "Планинария" Момчил Цветанов.

За участие в празника трябва да подадете официална заявка през сайта на фирмата, като изрично трябва да се упомене дали желаете да участвате в турнира по стрелба!