ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
МАРШРУТИ ДО ВСИЧКИТЕ 39 ПЛАНИНИ В БЪЛГАРИЯ!
МАРШРУТИ ДО ВСИЧКИТЕ 39 ПЛАНИНИ В БЪЛГАРИЯ!
Изкачването на всичките 39 планини в България е едно уникално и незабравимо пътуване! Чрез него всеки планинар опознава страната ни от най-високите върхове до очарованието на малките планини и закътаните в тях селца.

Залагайки на любовта към българската природа, „Планинария“ създаде инициативата „Планински колекции“. Редом с десетте най-високи върха на Балканите и 1400- километровото вододелното било на България, изкачваме и 39-те български планини.

Когато се включите в нашите екскурзии, получавате подарък - книжката „Планински колекции“, в която може да поставите изработените от нас печати на планини и върхове. Всеки печат на българските планини е изработен чрез стилизация на снимка, създавайки уникалност и ярък спомен от всяко изкачване!

„Планинария“ вече публикува на интернет страницата си маршрутите до всяка една от 39-те български планини през 2017 година. Част от нашите клиенти изкачиха повечето от тези планини и тази година с нетърпение очакваме да подкрепим първите, които ще достигнат заветната цифра „39“.

А на тези, които тепърва поемат това магическо пътуване, пожелаваме здрави обувки!...