ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
ОКТОМВРИ - МЕСЕЦ НА ПРИКЛЮЧЕНСКИТЕ МАРШРУТИ!
ОКТОМВРИ - МЕСЕЦ НА 
ПРИКЛЮЧЕНСКИТЕ МАРШРУТИ!
"Планинария" обявява месец октомври за "Месец на приключенските маршрути"! Всяка седмица ще се провежда екскурзия, различна от стандартния пешеходен туризъм. Целта на такъв тип преходи е да се опознаят различни, непопулярни места и да се погледне на природата от един различен ъгъл.

На 5 октомври (събота) ще се спуснем по малко позната и красива долина до "Бездънния вир", за който се носят местни легенди.

На 11 и 12 октомври (събота и неделя) Ви предизвикваме да преминете на диво каньонът Реселец с газене на реката и бивакуване край реката с лагерен огън, където трябва да се изсушим и стоплим през нощта.

На 19 и 20 октомври (събота и неделя) заповядайте на най-подходящата за начинаещи приключенци програма - "Каньонът Кунино". Ще се спуснем с въже от отвесна скала, ще нощуваме в голяма и удобна скална ниша с лагерен огън, на който ще приготвим разнообразна и здравословна храна.

На 26 октомври (събота) ще Ви отведем на може би най- атрактивната еднодневна програма наречена "Скален лабиринт". Ще навлезем сред високи скални коридори и потайни пещери, огромни скални арки и кули, за да се запознаем с интересния свят на Негово Величество Карста. Финалът на екскурзията е изключително атрактивен - през таен отвор ще излезем на огромно карстово плато сред което ще се спуснем през гигантска фуния в земята, попадайки в още по-гигантска цепнатина, която ще ни отведе отново в нашия свят :)

ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПРИКЛЮЧЕНСКИ МАРШРУТИ ИМАТ НУЖНИЯ БРОЙ УЧАСТНИЦИ И ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ!

Месец НОЕМВРИ ще бъде посветен на малките и непознати планини!