ДАЛЕЧНИ
ВЪРХОВЕ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ

БЪЛГАРСКИТЕ
ПЛАНИНИ
ТОП-10 НА
БАЛКАНИТЕ
ИЗЛЕЗЕ НОВИЯТ ТИРАЖ НА КНИЖКИТЕ "ПЛАНИНСКИ КОЛЕКЦИИ"!
ИЗЛЕЗЕ НОВИЯТ ТИРАЖ НА КНИЖКИТЕ
Новият тираж на книжките "Планински колекции" излезе от печат! За тези, които не са запознати, "Планински колекции" са книжки, които се получават безплатно от всеки, дошъл дори веднъж на екскурзия на "Планинария". В тях се поставят художествено изработени печати на десетте най-високи върха на Балканите, 39-те български планини и етапите на преминаване на 1400-километровия маршрут по вододелното било на България, независимо дали сте направили това с "Планинария" или не.

Първите книжки излязоха на 1 юни 2013 година и точно след година вече бяха изчерпани. Приближаващите изкачвания на десетте най-високи върха на Балканите, както и предстоящите изкачвания на български планини и преминаване на нови етапи от вододелното било наесен, наложиха спешното издаване на новият тираж.

Книжките може да получите на всяка от нашите екскурзии. За най-нетърпеливите - този четвъртък (10 юли) от 16,00 до 19,30 часа, Ви каним в новият магазин за планинска екипировка "Монолит спорт", където всеки клиент на "Планинария" или всеки, закупил продукт от магазина (независимо от цената) ще получи един брой от книжката и да постави печати. Повече информация за събитието очаквайте късно тази вечер на фейсбук страницата на "Планинария"!