ДАЛЕЧНИ
ВЪРХОВЕ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ

БЪЛГАРСКИТЕ
ПЛАНИНИ
ТОП-10 НА
БАЛКАНИТЕ
МЕСТАТА ЗА "КУРС ПО ОЦЕЛЯВАНЕ - 2013" СВЪРШИХА!
МЕСТАТА ЗА
Точно един месец преди началото на първият курс по оцеляване на "Планинария", всички места са изчерпани! Големия интерес изненада дори екипа на фирмата, който още не е разпространил рекламните материали!

Четири уикенда. Четири различни терена. Четири фактора за оцеляване - подслон, огън вода и храна. Това са предизвикателствата пред участниците. В допълнение те ще трябва да се ориентират, да избират безопасен път и да преодоляват трудни терени.

За интересното предизвикателство са записани почти равен брой мъже и жени, като сред тях има както изпечени планинари, така и новаци. Опитът, обаче не е проблем, защото това е курс, а не оцеляване. Животът на хората в никакъв случай няма да е застрашен, поясняват от "Планинария".

За тези, които искат да участват, но още не са се записали има добри новини - от 2 февруари 2014 година започва втория курс по оцеляване и записванията вече текат! Повече информация може да намерите при събитията на фейсбук страницата на "Планинария" или на официалния сайт (www.planinaria.bg), в раздел "Приключения".

Желаем на всички участници в най-голямото приключение смелост, разум и незабравими мигове сред природата!