ДАЛЕЧНИ
ВЪРХОВЕ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ

БЪЛГАРСКИТЕ
ПЛАНИНИ
ТОП-10 НА
БАЛКАНИТЕ
39-те БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - АЛБУМ СЪС СНИМКИ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА "ПЛАНИНАРИЯ"!
39-те БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - АЛБУМ 
СЪС СНИМКИ ВЪВ ФЕЙСБУК 
СТРАНИЦАТА НА
Българските планини имат изключително разнообразие! Високи, ниски със скалисти, гористи и тревисти била, криещи както незабравими гледки, така и богат растителен и животински свят и следи от историята ни от най-дълбока древност.

Водени от преклонението и възторга към това впечатляващо разнообразие събрано в толкова малка страна, в 11.00 часа на 7 ноември 2013 г. (четвъртък), "Планинария" ще публикува на фейсбук страницата си албум със снимки от 39-те български планини. Той ще включва и снимки от тези части на планините, намиращи се извън българска територия. Албумът ще бъде обновяван непрекъснато със все повече и фотографии!

Преди няколко месеца фирмата стартира интересната инициатива "Планински колекции". Всеки турист, участвал дори само веднъж в екскурзия на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която може да поставя печати на българските планини, които е изкачил.

Тази инициатива цели да популяризира българските планини и затова всички печати, изработени от "Планинария", се поставят без значение дали сте изкачили планините с екскурзия на някоя фирма или сами! Печатите ще бъдат поставяни в определен ден от месеца в някои от най-популярните магазини за туристическа екипировка, за което ще Ви уведомим съвсем скоро.