ПЕШЕХОДНИ
ПРЕХОДИ
ПРИКЛЮЧЕНИЯ
И ЗАГАДКИ
КУРС ПО
ОЦЕЛЯВАНЕ
ПОДАРЪЦИ
И АКСЕСОАРИ
Новини arr
10 Август 2017
Издателство "Домино" представи на пазара книга с подбрани маршрути, подходящи за семеен туризъм. Автор на книгата е нашият планински водач и инструктор по оцеляване Момчил Цветанов. Това е втората негова книга, след изключително успешна...
12 Юли 2017
С огромно удоволствие екипът на "Планинария" честити на Александър Янакиев изкачването на всичките 39 български планини! Сашо е вторият поред наш клиент, който достига заветната цифра. Изкачването на толкова много планини е едно незабравимо пътешествие...


ЗЛИЯТ ЗЪБ

1
ден
НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
Благодарим за доверието!

ТРАНСПОРТ: пътува се с лични автомобили
ЗАПЛАЩАНЕ: възможно е заплащане на място след заявка за участие
ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ: през сайта или на телефон 0877 3000 12

Изкачване на един от най-трудните трекерски върхове в Рила – Злия зъб. Изкачването става с алпийска екипировка осигурена от "Планинария". Не са нужни катерачни умения от участниците. При достатъчно време се изкачва и върха с най-високата отвесна стена в България – Двуглав (2605 м), чийто източен отвес се издига на 460 метра над Дяволския улей!

СРЕЩА НА ГРУПАТА: 7,30 часа на изхода на паркинга на магазин "Метро" - Цариградско шосе.

- Ако пътувате с градския транспорт, най-удобно е да се пътува с метро и да се слезе на метростанция "Интер-експо център - Цариградско шосе". Излиза се от страната на Цариградско шосе в посока "Пловдив" , където след 70-80 метра е изхода на паркинга.

- Ако пътувате с личен автомобил се пътува по Цариградско шосе в посока "Пловдив", като преди магазин "Метро" трябва да влезете в локалното платно, да подминете изхода и да влезете през входа, който е след около 100 метра.

ПЛАНИНСКИ ВОДАЧ: Атанас Стоилов

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: професионален планински водач, цялата нужна за маршрута алпийска екипировка

ДЕТАЙЛИ ЗА ТРАНСПОРТ: пътува се с лични автомобили, като е възможно участниците да се комбинират и да делят разходите за гориво. За повече информация: тел. +359 877 3000 12

КНИЖКА "ПЛАНИНСКИ КОЛЕКЦИИ"
Всеки нов участник в екскурзиите на "Планинария" получава като подарък книжката "Планински колекции", в която се поставят печати на изкачените планини и върхове. Повече за тези колекции, може да научите в сайта - меню "Планински колекции".

ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
  • ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
  • ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
  • ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
  • ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
  • ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
  • ЗЛИЯТ ЗЪБ - ЗЛИЯТ ЗЪБ
 
ДАТА ЦЕНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ
1 ДЕН
Пътуване около 2,30 часа до Рила планина. Пешеходна програма с изкачване на връх Злия зъб и възможност за изкачване на връх Двуглав (по преценка на планинския водач). Отпътуване за град София, метростанция "Интер Експо център - Цариградско шосе" (до магазин "Метро"). Прогнозно пристигане - около 20,30 часа.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Документ за самоличност.